Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél

ESET Mobile Security Premium

Főkategória >ESET Mobile Security Premium

Védelem Android, Windows Mobile és Symbian platformon működő okostelefonok és táblagépek számára.


ESET Mobile Security Prémium

Védelem Android, Windows Mobile és Symbian platformon működő okostelefonok és táblagépek számára.

 
2 990 Ft
  ESET Mobile Security Premium 50% kedvezménnyel diákoknak, egészségügyi dolgozóknak, pedagógusoknak, nyugdíjasoknak

Védelem Android, Windows Mobile és Symbian platformon működő okostelefonok és táblagépek számára.

 
1 495 Ft

Sorrend:

Az okostelefonok és tabletek terjedésével egyre fokozódnak a mobilkészülékekhez kapcsolódó biztonsági kockázatok is.

A legtöbbször Bluetooth kapcsolaton, vezeték nélküli hálózatokon és SMS/MMS-ben terjedő károkozók ellen nyújt védelmet az Android, Windows Mobile és Symbian platformon is működő ESET Mobile Security, mely a proaktív vírusvédelmen és SMS/MMS szűrőn túl biztonsági vizsgálat- és (Android esetén) a my.eset.com weboldalról is vezérelhető Lopásvédelem funkcióval is rendelkezik.

Az ESET Mobile Security a többszörösen díjnyertes NOD32 mesterséges intelligencián alapuló keresési technológiájának köszönhetően gyors és megbízható védelmet biztosít a vírusok, trójaiak és rootkitek ellen, alacsony rendszerterhelésének köszönhetően pedig nem lassítja le a készüléket.

Az SMS/MMS szűrő segítségével beállítható, hogy mely feladóktól nem kívánunk szöveges üzeneteket fogadni, így ez a funkció megkíméli a felhasználót a kéretlen reklámüzenetektől.

Ha megvásárolja a terméket, a licenc időtartama alatt ingyenesen és korlátozás nélkül veheti igénybe a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét e-mailben, vagy telefonon. Emellett jogosult minden frissítés használatára, beleértve a teljes programfrissítéseket is. Ez garantálja, hogy Ön mindig a legkorszerűbb védelmet használhassa okostelefonján.

Kinek ajánljuk?

Az ESET Mobile Securityt minden olyan felhasználó számára ajánljuk, aki el szeretné kerülni a Bluetooth- adat- és internetkapcsolaton keresztül terjedő vírusfertőzéseket, valamint szeretné megkímélni magát az egyre gyakoribb kéretlen SMS és MMS üzenetektől.

Míg az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus védelmet nyújt számítógépe számára, addig az ESET Mobile Security segítségével biztonságban tudhatja okostelefonját, tabletjét és PDA-készülékét is.

Rendszerkövetelmények

Android 4.0 vagy újabb

512+ MB eszközmemória
Érintőkijelző (felbontása legalább 240x320)
Processzor: 500+ MHz ARM7-es vagy újabb
Internetkapcsolat

Dual SIM-es rootolt eszközök nem támogatottak. Néhány funkció (pl. Lopásvédelem) nem támogatott olyan táblagépeken, amelyeken nincs lehetőség hívások indítására vagy üzenetek küldésére.

iOS esetén:

Jelenleg az operációs rendszer NEM támogatott.