Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Termék részletek


ESET Internet Security megújítás 50% kedvezménnyel diákoknak, egészségügyi dolgozóknak, pedagógusoknak, nyugdíjasoknak

ESET Internet Security megújítás 50% kedvezménnyel diákoknak, egészségügyi dolgozóknak, pedagógusoknak, nyugdíjasoknak
6 040 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft

ESET Internet Security licenc megújítása nyugdíjasok, diákok, pedagógusok és egészségügyi dolgozók számára. Meglévő licenc szükséges! Teljes körű védelmet biztosító, intelligens és kiemelkedően gyors integrált biztonsági programcsomag Windows alapú számítógépek számára.

  • Védje meg számítógépét a zsarolóvírusok és más internetes kártevők ellen az ESET többrétegű védelmével. 

    Védi a személyes adatait és értékeit az olyan csaló webhelyekkel szemben, amelyek érzékeny információkat próbálnak megszerezni. Biztonságosabb online banki ügyintézést és vásárlást biztosít. Figyelmeztet, ha valaki illetéktelenül szeretne hozzáférni a webkamerájához.

    Az eszköze eltűnése vagy ellopása esetén titkosíthatja a rajta lévő adatokat, meghatározhatja a helyét, és akár azonosíthatja is a megtalálót az eszköz beépített kamerája által készített képek segítségével.

    A program nem lassítja a számítógépét, így a lehető legjobb teljesítményt nyújtja. Akkumulátorkímélő megoldásának köszönhetően ritkábban szükséges töltenie laptopját, és a teljes képernyős tevékenységeket sem zavarják meg felugró ablakok.

    A programot nagyon egyszerűen feltelepítheti, kezelheti és frissítheti. A Licenckezelő segít áttekinteni licencei állapotát, a havi Biztonsági jelentéssel pedig nyomon követheti, hogy milyen fenyegetésektől védte meg számítógépét a program.