Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Hírlevél
Termék részletek


ESET NOD32 Antivirus for Linux 50% kedvezménnyel diákoknak, egészségügyi dolgozóknak, pedagógusoknak, nyugdíjasoknak

ESET NOD32 Antivirus for Linux 50% kedvezménnyel diákoknak, egészségügyi dolgozóknak, pedagógusoknak, nyugdíjasoknak
7 107 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft

Az otthoni felhasználóknak szánt ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop tartalmazza a sokszorosan díjnyertes heurisztikus ThreatSense technológiát, melynek segítségével a védelmi programok a nulladik napi támadásokat is képesek felismerni.

 • Intelligens észlelés

  A NOD32 Antivirus rendszerben bemutatott ThreatSense technológia intelligens, úgynevezett heurisztikus algoritmusokat tartalmaz, melynek segítségével a szoftverek felismerik azokat az új, ismeretlen kártevőket is, melyek vírusleírása még nem készült el.

  Az ESET szoftverei így védelmet nyújtanak a nulladik napi támadások többsége ellen. Többek között e technológiának köszönhető, hogy az ESET tartja a szigorú Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját, és a teszteken - egyedülálló módon - egyetlen vadon élő vírust sem engedett át.

   

  Multiplatformos felismerés

  Az internetes bűnözők egyre több energiát fektetnek olyan kártevők előállításába, amelyek platformfüggetlen módon működnek. Ráadásul nem csak az operációs rendszer van kitéve támadásnak, hanem a harmadik gyártótól származó, a gépre telepített platformfüggetlen szoftverek is. A most bemutatott, Linux alapú szoftver képes a Windows és az OS-X rendszereket támadó kártevők felismerésére is, így heterogén környezetben megakadályozzák, hogy a linuxos munkaállomások a Windows vagy OS-X rendszerekre írt kártevők rejtekhelyéül szolgáljanak.

   

  Grafikus kezelőfelület

  Az opcionális, teljes képernyős módra is képes grafikus kezelőfelület a windowsos rendszereken megszokott módon biztosítja a könnyű, intuitív kezelést, és hozzáférést biztosít a szoftverek működéséről visszajelzést egyszerűen áttekinthetővé tévő grafikonokhoz, statisztikákhoz, valamint az időzített feladatok kezelését végző Feladatütemezőhöz.

   

  Hozzáférés-védelem

  Meghatározható, hogy mely felhasználói fiókokhoz kezelői jogosultak a beállítások megváltoztatására, így a jogosulatlan felhasználók nem tudják kiiktatni a vírusvédelmet.

   

  Külső adathordozók letiltása

  A védelmi szoftverek átvizsgálják az USB, a FireWire, valamint a CD/DVD adathordozók tartalmát, vagy blokkolják az ezekhez való hozzáférést, így minimalizálják a fertőzés veszélyét.

   

  Rendszerkövetelmények

  Processzor: AMD vagy Intel 32/64 bites processzor (x86/x64)
  Operációs rendszer: RedHat, Debian, Ubuntu, Suse, Fedora, Mandriva
  SELinux nem támogatott
  Memóriaigény: 150 MB
  Lemezterület (telepítőcsomag): 39 MB
  Lemezterület (telepített szoftver): 120 MB
  Kernel: 2.6 vagy újabb
  Egyéb: GNU C Library 2.3 vagy újabb
  GTK+ 2.6 vagy újabb

   

  Unilicenc

   

  Az ESET nem csupán egy szoftvert, hanem egy szolgáltatást kíván nyújtani ügyfelei számára. Éppen ezért az antivírus licencével az összes (Windows, OS-X, Linux) platformon használhatja a megfelelő vírusvédelmi szoftvert a licencben meghatározott darabszámig.
  (ESET NOD32 Antivirus, ESET Cyber Security, ESET NOD32 Antivirus for Linux)

  Az unilicenc keretében ráadásul nem csak platformot válthat, antivírus licencével az eredeti operációs rendszere alatt futó két további virtuális operációs rendszeren (Windows, OS-X vagy Linux) használhatja a megfelelő vírusvédelmi programot.