Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Termék részletek


ESET Parental Control for Android

ESET Parental Control for Android
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

Az ESET Parental Control for Android segítségével a szülők ellenőrizhetik, hogy gyermekeik telefonjaikon milyen weboldalakat nyitnak meg, milyen alkalmazásokkal játszanak, vagy akár rugalmasan beavatkozhatnak, hogy letiltsák azokhoz a hozzáférést. A program barátságos módon elmagyarázza a gyermekeknek, hogy melyek azok az internetes oldalak és androidos alkalmazások, amelyeket biztonságosan használhatnak, megnyithatnak.

 • Az ESET alkalmazása lehetővé teszi, hogy a szülők bármikor ellenőrizhessék gyermekeik tartózkodási helyét, és olyan üzeneteket küldhessenek nekik, amelyeket a gyermekeknek el kell olvasniuk és vissza kell igazolniuk ahhoz, hogy tovább használhassák az eszközüket.

  A szülői felügyelet funkciók webes eléréséhez lépjen be az ESET Parental Control oldalra.

  Funkciók:

  Alkalmazásfelügyelet

  Engedélyezze vagy tiltsa gyermekének bizonyos alkalmazások használatát életkor-alapú szűrővel.

  Webfelügyelet

  Tiltsa le a korhatáros oldalak vagy oldalkategóriák elérését, ugyanakkor engedélyezze a gyermekbarát webes tartalmak megjelenítését.

  Helymeghatározó

  Ellenőrizze le gyermeke
  telefonjának helyzetét.

  Játék és Szórakozás
  időszakos korlátozása

  Határozza meg, mikor játszhatnak gyermekei a telefonjukon. Engedélyezze, hogy a védelmi programon keresztül gyermekei kérhessék ennek a szabálynak az ideiglenes feloldását.

  Játék és Szórakozás
  időkerete

  Állítsa be, hogy gyermeke naponta hány órát játszhat a telefonjával. Engedélyezze, hogy a védelmi programon keresztül gyermekei üzenetben kérhessék a napi limit megnövelését.

  Szülői üzenet

  Fontos üzenetet küldene? Küldje úgy, hogy gyermeke csak akkor használhassa tovább készülékét, ha az Ön üzenetét már elolvasta.