Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


ESET Internet Security 1=3

ESET Internet Security 1=3
 • ESET Internet Security 1=3
36 566 Ft

 • Őszi 1-et fizet, 3-at védhet akció 
 • Mennyiségi kedvezmény 2 db felett!
 • Tartalma: Új, 1 éves, 3 felhasználós ESET Internet Security licencet biztosítunk az 1 felhasználós, 1 éves ESET Internet Security licenc áráért. Az akció időtartama alatt megrendelt új 1 éves, 3 felhasználós ESET Internet Security licencekre automatikusan érvényesítjük az akciós árat.
 • Az akciós licencet magánszemélyek, cégek és intézmények is megvásárolhatják.
 • Egy végfelhasználó több akciós licencet is vásárolhat.
 • Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nonprofit kedvezmény, önkormányzati kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.
 • Időtartama: 2019. augusztus 26. - szeptember 15. Az akciós árat a 2019. szeptember 15. (hétfő) éjfélig beérkezett megrendelésekre biztosítjuk.

Teljes körű védelmet biztosító, intelligens és kiemelkedően gyors integrált biztonsági programcsomag Windows alapú számítógépek számára.

 • Az ESET Internet Security programcsomag a NOD32 technológia új generációja, mely a NOD32 vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat, levélszemétszűrőt és lopásvédelmi modult is tartalmaz. Így nem csupán az internetes kártevők ellen nyújt védelmet, de elhárítja a betörési kísérleteket, és kiszűri a levélszemetet is. Lopásvédelmi moduljával az elveszett vagy ellopott hordozható eszközök visszaszerzését is segíti, ezáltal a program védelmet nyújt mind a virtuális, mind a való világ fenyegetései ellen.

  A szoftvercsomag magját alkotó ESET NOD32 Antivirus tartja a nemzetközi Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját.

  A szoftver magyar nyelvű és könnyedén telepíthető. Ha megvásárolja a terméket, a licenc időtartama alatt ingyenesen és korlátozás nélkül veheti igénybe a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét e-mailben, vagy munkaidőben telefonon. Emellett jogosult minden frissítés használatára, beleértve a teljes programfrissítéseket is. Ez garantálja, hogy Ön mindig a legkorszerűbb védelmet használja számítógépén.

  Az ESET Internet Security egyaránt használható Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerekkel.

   

  Kiknek ajánljuk?

  Az ESET Internet Security pontosan ugyanazt a vírus- és kémprogramvédelmet nyújtja, mint az ESET NOD32 Antivirus, azonban tartalmaz személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is. A tűzfal szorosan együttműködik a többi védelmi modullal, így az ESET Internet Security biztosabb védelmet nyújt, mintha a Windows beépített tűzfalával használná a NOD32 Antivirust. Ezt egészíti ki a levélszemétszűrő, ami megkönnyíti a kéretlen levelek kezelését. 

  Az ESET Internet Securityt ajánljuk minden számítógépre, ami önállóan csatlakozik az internetre. Így például notebookokra és olyan otthoni számítógépekre, melyeket nem véd külön hardveres tűzfal. Az ESET Internet Security jelenti a megfelelő választást az otthoni felhasználók 99%-a számára.

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  1 db vagy többkevesebb mint 2 db-36 566 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %34 738 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db6 %34 372 Ft/db
  10 db vagy több 7 %34 006 Ft/db
 • A vásárlás után járó pontok
  200 Ft